Monese Bank

Faktafinans
monese-bank

Monese Sverige är en av de absolut första mobila bankerna. Banken är baserad i London UK. Redan i 2015 då Monese Bank blev grundat, så hade Storbritannien positionerar sig som en global hub för, bankverksamheter. Monese Bank blev etablerat i 2015 utav mannen Norris Koppel. Anledningen till varför han grundade bolaget, var för att han upplevde att det var svårt och krångligt att öppna bankkonto, hos en så kallad high street bank. Så man kan helt enkelt säga att Norris skapade Monese Bank för att det var svårt för expats att öppna ett bankkonto.

Med hjälp av denna neo bank, så kommer du lätt att kunna hantera din privatekonomi. Då är ju frågan, vad är Monese? Fungerar den lika bra som en vanligt bank? I vår Monese Sverige recension, så kommer vi att gå genom alla dessa frågor, inklusive deras priser, funktioner, fördelar och nackdelar.

Vad är Monese Bank?

Monese-bankMonese Bank finns tillgängligt i nästan hela Europa, och har redan nu i 2024, blivit en stor favorit bland många privatpersoner och företagare. Bankappen har redan idag över 2 miljoner användare. För dig som vill ha ditt personliga bankkonto hos Monese Bank, så blir du erbjuden en simpel och enkel planstruktur ,som är väldigt lik det som erbjuds his andra neobanker online. I våran detaljerade recension, så kommer vårt team av neo banker att grundligt gå genom det som du kommer att behöva hos en bra neo bank.